Elindult a közönségszavazás – bemutatjuk a KódVilág alkotásokat

A KódVilág Design Pályázatra beérkezett több mint 340 alkotás közül a zsűri kiválasztotta azokat, melyeket online kiállításunkon bemutatunk és szavazásra bocsátunk.

A szervezők és a zsűri a várakozásokon felül nagy számban beérkezett színvonalas alkotásokat látva úgy döntött, hogy a közönségszavazáson dupláz – vagyis nem csak az első 60, hanem az első 120 legjobb alkotás kerül be a KódVilág online kiállításra és a közönségszavazásra.

Az alkotásokat bemutató galéria és a szavazás az alábbi oldalon érhető el:

http://www.kodvilag.hu/kozonsegszavazas/

Érdemes végignézni az alkotásokat, melyek között a bútortervektől és szobroktól kezdve a festményeken, grafikákok és divatterveken át még animációs film és mobil applikáció is szerepel. Az alkotók fantáziáját dicséri az a rendkívül sokoldalú megközelítés, mellyel a kódok és a csíkos-kockás motívumok világát megelevenítették hol elgondolkodtató, hol humoros formában.

A közönségszavazás – csakúgy, mint a zsűrizés – anonim módon zajlik, vagyis a műveket egy-egy kódszámmal azonosítottuk. Az alkotók kilétét csak az eredményhirdetés után fogjuk felfedni.

Ha megtaláltad azokat a műveket, melyek neked a legjobban tetszenek, akkor szavazz rájuk, akár többre is! Ehhez nincs más dolgod, mint az adott alkotás adatlapján a bal felső sarokban megnyomni a Like gombot, és szavazatod máris hozzáadódik az adott mű voksaihoz. A szavazáshoz Facebook vagy Google+ fiókkal kell bejelentkezni.

A szavazatokat november 16. éjfélig várjuk!

A legtöbb szavazatot elért mű alkotója kapja meg a KódVilág Közönségdíjat, ami nem más, mint egy Samsung Galaxy Tablet.