Kódvadászat a Szigeten

Ünnepeld velünk a vonalkód születésnapját a Szigeten

A GS1 Magyarország standján Kódvadászat játékkal és egyedi nyereményekkel várunk, sőt, garantált ajándékunk is a tiéd lehet, ha okostelefonoddal kitöltöd rövid kérdőívünket, mellyel a fesztiválozó fiatalok mobilhasználati szokásait szeretnénk feltérképezni.*

Keress minket a Civil Szigeten!
Augusztus 16-17. között a Civil Szigeten várunk Kódvadászat játékunkkal, amihez nincs másra szükség csak egy okostelefonra, a SafeBrand alkalmazás letöltésére és máris kutathatsz a Sziget-logó után, amiért cserébe egy értékes SafeBrand nyereményt kaphatsz.

De mit is ünneplünk?
Éppen 40 éve, 1974. június 26-án hangzott fel először a ma már jól ismert pittyentés a világon elsőként egy amerikai szupermarketben, ahol egy Wrigley’s rágógumin lévő kódot olvasott le a pénztári szkenner. Ma már naponta 5 milliárd pittyentés jelzi a vonalkódok és más azonosítókódok elengedhetetlen szerepét szerte a világban.

Az ünneplésre az is okot ad, hogy a 111 országban működő globális GS1 szervezet hazai tagvállalata éppen 30 évvel ezelőtt kezdte meg működését Magyarországon, segítve a hazai vállalkozások hatékonyságát, nemzetközi piaci szerepvállalását és üzleti sikereit. Az üzleti szabványmegoldások mellett a GS1 Magyarország egy olyan mobilapplikációt is fejleszt, ami a fogyasztókat segíti, a tudatos vásárlást támogatja. Az ingyenes SafeBrand alkalmazást már több mint 20 ezren használják, itt az alkalom, hogy te is kipróbáld!
Kódvadászat

* A mobilhasználattal kapcsolatos felmérés eredményei a Facebook oldalukon is olvasható lesz.